viernes, 5 de agosto de 2011

Tráiler final de "Ocho"

¡Por fin tenemos el tráiler final terminado y subido a Youtube! Pedimos disculpas por el retraso y también por no poder ofrecer la máxima calidad porque Youtube tiene sus limitaciones. Pese a eso, esperamos que podáis disfrutar al máximo del tráiler.

Queremos leer vuestras opiniones y comentarios en el blog y Facebook y esperamos que la espera haya valido la pena. Han sido muchos meses de esfuerzo.

Aprovechamos para anunciar que próximamente tendremos las fechas de estreno de la película y se harán públicas en el blog y Facebook para poder reservar ya vuestra entrada. Estad atentos.

¡Os dejamos con el tráiler final!

28 comentarios:

  1. Me encanta! Que ganitas de verla!

    Marga

    ResponderEliminar
  2. Moltes felicitaaaats tituuuuu!!!! Vull ser a la pre estrena ehhh?? :P

    Sílvia

    ResponderEliminar
  3. eiii sta currat, pero quin mal rollo cabrons xDD

    Núria

    ResponderEliminar
  4. Increïble!!!No puc deixar de mirar-lo!!Quin ritme, quina tensió i quina por collons!!!jajajaj Crec que donarà que parlar!!! Bona feina nois!!!

    La vostra Clara

    ResponderEliminar
  5. nenassssss rafiiii!! me encanto pero seguro que me cago de miedo cuando vaya a verla jajajaj te kero un monton

    Mónica

    ResponderEliminar
  6. Pinta suppeeerrr bééé!!! Me ginyat només amb el trailer!

    Marta

    ResponderEliminar
  7. XAVIII XAVIII XAVIII!! AHORA TE ODIOOO, ARA TDVIA TNGO MAS ANSIAS DE VERLAA YA!! KE GANITAS DE VDAD!!! =) ME ENCANTA ;)

    Vanne

    ResponderEliminar
  8. He de reconèixer que les pel·lis de terror no són el meu fort, però acabo de mirar el trailer i t'he de dir que ets un 'crack'!!! Felicitats!!! I ja saps...ha seguir treballant, que volem un "Almodóvar" a la familia...jejeje!!!;-)

    Isabel

    ResponderEliminar
  9. hey! molt bona pinta, molt currat el muntatge! esperem poder veure-le aviat! una abraçada per tot l'equip!

    ResponderEliminar
  10. Molt guapo el trailer, us felicito a tots, al equip tècnic per la creació i als actors per donar-li vida. Felicitats!

    Pasqual

    ResponderEliminar
  11. Genial,fantástico,impresionante,emocionante,en resumen me ha encantado, muy pronto OS veremos en el estreno,continuar así,saludos a todos

    Mónica

    ResponderEliminar
  12. Increible! los pelos se me ponen de punta! no pararía de verlo!!! es como darme a probar el plato que se lleva preparando meses, necesito comer yaaa jeje
    Muy buen trabajo chicos!!!! en nada nos veremos para el preestreno que está muy cerca muaaaa

    ResponderEliminar
  13. M'ha encantat!!!
    venen moltes ganes de veure la peli!!!

    que surti jaa!!!!

    ResponderEliminar
  14. Xavi, un 10!! sincerament promet mooolt, m'ha encantat!! :D


    Marta.

    ResponderEliminar
  15. Enhorabona és poc. Quin pedazo de tràiler, de veres. L'he vist amb sa meva germana i ses dues mos hem cagat de por. jajajaja. En sèrio, creau una atmosfera i un ritme increïble. De veres que enhorabona, i si sa peli és la mitat de genial que es tràiler, ja heu triomfat!! (ahhhhh, i sa música un 10!!!!!)

    Cati

    ResponderEliminar
  16. Xavi, jo ahir vespre vaig començar a mirar-lo i ho vaig haver d'aturar perquè me moria de por i volia dormir bé, jajaja! Però avui dematí l'he vist i corrobor lo que diu na Cati, és increïble!!! Molt molt bo. Tenc moltes ganes de veure sa peli!!! Enhorabona!!

    Catalina

    ResponderEliminar
  17. Geniaaaal!! El tràiler és guapíssim, molta atmosfera, un ritme adequat... els actors ho fan tots genial i la música és molt trepidant. En aquesta línia tot apunta que anirà genial!!! Prepareu-vos per GUANYAAR!! jejeje

    ResponderEliminar
  18. Xavi, Ahora por fin me he conectado. Y he podido ver el trailer!!! La verdad que me gusta mucho el montaje, la música, el ritmo frenético, Lo que veo de los actores, aunque son flashes, también me gusta, muy creíble.
    La verdad que es un trailer muy profesional, me gusta más que el anterior. Me alegro que la segunda propuesta musical por esa otra persona que apareció, funcione. Me gusta mucho la combinación de música, sonidos, y esos parones de silencio, Me encantan!!! "¿Edgar?" ¡Ahhhh! quiero verla ya ;-) Emilia

    ResponderEliminar
  19. IMPRESIONANT! felicitats... :) és genial!!! no esperava menys de tu! estic orgullosa de tu! :)

    Lídia

    ResponderEliminar
  20. DIOS MIO!!!!Pffff, això pinta genial nois!! GENIAAAAL!!!!Veure això m'ha posat la pell de gallina! Estic super orgullosissima de tu!!! :)

    Nadia

    ResponderEliminar
  21. Quina currada de trailer! I m''ha deixat amb la intriga de veure la peli. Pensava que lo de Ocho era pels actors que hi ha pero ja veig que en son 5... Felicitats Xavi.

    Carles

    ResponderEliminar
  22. putu crit del final no????????? omggg avui no dormuuu

    Marina

    ResponderEliminar
  23. Ahora sí q lo he visto bien!!! Me ha encantado!!! Os ha kedado muy bien y me ha dado alguna idea más.... aunque no sé si estaré ekivocada así q me tendré q esperar hasta el 1 de Octubre, suerte que el tiempo pasa rápido. Un beso y felicidades a todos!!!

    Isa

    ResponderEliminar
  24. hola Xavi¡¡ ya lo he visto junto con tu madre... las tres coincidimos que uno de los preferidos es el Joan, me gusta un montón como actúa, dice mucho, pero vamos en general, muy bien¡¡¡¡¡ Un besote.

    Montse

    ResponderEliminar
  25. Xavi m'encantaaaaaaaaaaaaaaaaaa​a! hem de parlar pq m'expliquis tot el tema de la presentació i tal q em fa gràcia ajudar i tal (això s'ha de difondre x tot arreu!) El vostre projecte m'ha enganxat! Enhorabona a tots per la feina! ara estic ansiosa per veure-la sencera! mua! :)

    Marta

    ResponderEliminar
  26. Me encanta el trailer:D!ya falta menos para poder ver la pelicula, sty ansiosa!

    Anna

    ResponderEliminar
  27. Que guapo chiquitinaaaaa!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Rakel

    ResponderEliminar
  28. Me encanta cómo nos hacéis mantener la tensión, mostrando y no a la vez, dejando esa intriga que junto a la música te hace poner nerviosa....no querer mirar, comerte las uñas….y querer llegar al final para ver que pasa...ufff que ganas de saber más!!!! Edgar??? jeje un gran montaje que encaja a la perfección con la música. Deseando que llegue el gran estreno!!!

    ResponderEliminar

Licencia de Creative Commons
Ocho Blog by Ocho is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported License.