sábado, 18 de septiembre de 2010

Por fin: Segundo teaser póster de "Ocho"



Tal como prometimos, aquí tenemos el segundo teaser póster del largometraje Ocho. Esperamos que esta nueva y pequeña dosis de información aumente las ganas de ver nuestra película. En este caso, se trata de un póster muy diferente del anterior. Estamos muy contentos del resultado porque no fue nada fácil conseguir el color y la textura que deseábamos. No obstante, los esfuerzos nos han llevado a buen puerto y hemos conseguido crear el póster que tantas ganas teníamos de hacer. Esperamos vuestros comentarios.


7 comentarios:

  1. Esperamos que os guste mucho nuestro nuevo póster. Con Biel le hemos puesto muchas ganas y empeño. Pienso que es un póster muy diferente del anterior que da otro tono a la película. La gracia es hacer crecer el misterio y que despertemos la curiosidad de la gente. ¡Esperamos poder conseguirlo!

    También espero que la frase os guste mucho. Para aquellos que conocemos la película sabemos que este póster está lleno de significado. hemos intentado hacerlo con la máxima sutilidad posible.

    ¡Espero que os guste a todo el equipo y quiero ver vuestras opiniones en comentarios pronto!

    Xavi

    PD: ¡Pasad la página a todo el mundo!

    ResponderEliminar
  2. Por cierto, no sabéis lo que ha costado darle esos colores a las rocas agua y arena... Una currada!!!

    Felicitats Biel per la part que em toca

    ResponderEliminar
  3. COMENTARI DE PABLO:


    M'encantaaaa!! Quina sorpresa!! Crec que és xulíssim, molt currat.

    En primer lloc, encara flipo amb la textura de la imatge. Aquesta mena de rugositat dóna un aire d'intriga molt bo, força diferent de l'anterior teaser, més fosc i rònec, on es reforçava més la imatge d'una casa on passaran coses xungues, on hi ha d'haver terror. Aquesta platja deixa més lloc pel misteri. Encara no sé gairebé res de la història (seré un espectador més!!), però imagino aquesta sorra, aquesta platja amb roques, com un lloc adient per a què algú visqui un passatge intens, potser enfrontant-se amb la seva pròpia història. A més, el fet que no es vegi el cel dóna un aire molt més intimista, més tancat, i sembla que la platja sigui un lloc més recòndit.

    I la frase... m'encanta!!! Està molt ben pensada, de debò. Em fan venir ganes de robar-li el guió al Xavi i llegir la història d'una vegada!!

    Moltes felicitats, Biel i Xavi, i molts ànims a tot l'equip, de moment tot us està sortint molt bé!! ;))

    Pablo

    ResponderEliminar
  4. Ey Xavi, guay el póster ehh la imatge que emet es molt prometedora, mantenme informado pel blog tinc ganes de veure-la inga cuidat i endevant, una abraçada

    Erik

    ResponderEliminar
  5. Ohhhhh!M'encanta!!!!!Sí senyor, us ha quedat molt bé nois!!Molt bona feina!!No la puc descriure tant bé com el Pablo però és cert que la imatge i la frase estàn molt ben escollides...M'encanta aquesta foto!!!!I crec que tot plegat farà pensar molt...jejeje

    Una abraçada

    Rafaela

    ResponderEliminar
  6. Hola gent.
    Fins avui no he pogut comentar. La veritat es que li vam posar moltes ganes i il·lusió. Estic content de veure les primeres impresions de tots que són tan bones, estic molt content de que la feina feta us agradi tant.
    Un abraçada per tots!

    ResponderEliminar
  7. La veritat és k és molt chula, m'encanta!!!

    ResponderEliminar

Licencia de Creative Commons
Ocho Blog by Ocho is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported License.